V sodelovanju z Darilnica Klavdija Štirinožni prijatelji


Pozdravljene!

Četrtek je tukaj in z njim moja nova objava. Tokrat sem vam pripravila simpatično čestitko s pomočjo super luštnega kompleta štampiljk od MFT.

Takoj, ko sem jo videla sem se zaljubila v tale kompletek štampiljk, ker tisti, ki me pozna ve, da imam doma eno princesko po imenu Kitty. hihihi

Postopek

Najprej pripravimo ozadje. Izberemo Distress Oxide, ki so nam všeč in jih odtisnemo na prosojno plastično mapo in dodamo vodo. Pripravimo akvarelni papir in ga položimo na pripravljeno mapo. Odstranimo in z grelno pištolo posušimo vzorec, ki je nastal. Postopek ponovimo vse dokler nismo zadovoljni z rezultatom.


Ko smo pripravili ozadje ga lahko zrežemo na želeno velikost in nadaljujemo z barvanjem odtiskov. S črno blazinico odtisnemo podobe, ki jih želimo. Sama sem jih barvala z Chameleon barvicami za katere menim, da so zelo uporabne. Po končanem barvanju sem podobe izrezala.




Naslednji korak je, da pripravim kos paus papirja na katerega z Versamark blazinico odtisnem željeni napis (in tri tačke). Posujem z belim embossing prahcem in vse skupaj vroče embosiram. Paus papir pritrdim na ozadje tako, da ga zalepim z zadnje strani, da lepilo ni vidno. Vse skupaj prilepim na že pripravljeno osnovo za voščilnice.


Sedaj nam ne preostane drugega kot, da zalepimo še naše izrezane podobe punčke in dveh muck.


Čestitka je pripravljena! Upam, da ti je všeč, jaz se je namreč ne morem nagledati. hihihi

Uporabljeni material:


Distress Oxide https://goo.gl/9yd5Qw
Akvarelni papir https://goo.gl/mRGiuP
Paus Papir https://goo.gl/c7PdHo
My Favorite Things https://goo.gl/CHZ7MK
Osnove za voščilnice https://goo.gl/fN6KLq
Embossing Prah https://goo.gl/JTLhjg





Comments

Popular Posts